Party & Weddings is opgericht in 2008 door Marion Hoogdorp. Als professioneel opgeleide en zeer ervaren weddingplanner weet zij dat haar ervaring en aanwezigheid enorm veel rust kan brengen bij haar cliënten zodat zij optimaal kunnen genieten van hun grote dag. Marion heeft gewerkt op locaties als Ibiza, Antalya, Curaçao en Suriname en spreekt naast Nederlands vloeiend Engels, Duits en Surinaams.

Met de focus op klantenservice streeft Party & Weddings naar persoonlijke aandacht in het gehele planningproces tot en met de grote dag. Dankzij onze sterke organisatorische vaardigheden en ruime ervaring in de party- en weddingplanning, zorgen wij ervoor dat alles perfect wordt uitgevoerd. Wij zullen van úw dag een onvergetelijke gebeurtenis maken waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

Het is ons voorrecht uw zorgen uit handen te mogen nemen en zijn u dan ook zeer erkentelijk voor uw vertrouwen in ons bedrijf. Wij stellen persoonlijk contact zeer op prijs, daarom is een eerste kennismakingsgesprek altijd kosteloos en vrijblijvend.

Naast organiseren en decoreren, verhuren wij óók! Dankzij ons all-in concept nemen wij u écht alle zorgen uit handen.

Na jarenlange ervaring in zowel Nederland als in het buitenland, hebben wij een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd. Zo kunnen wij altijd alles regelen en oplossen.